Ügyviteli szoftver felhő alapú rendszerben

Gyors ügyviteli szoftver

A szoftvereknél is fontos, hogy rendszerükben és esztétikájukban is megfeleljenek a kor elvárásainak. Cégünk pedig olyan ügyviteli szoftver rendszert fejlesztett ki, amelyik az adott vállalati igényekhez idomítható és különféle modulokból összeállítható.

Természetesen a megrendelő készen, összerakva kapja a számára megfelelő szoftvert, ezzel senkinek sem kell egyénileg bajlódnia. Hogy az ügyviteli szoftver milyen részekből álljon, azt a megrendelés véglegesítésekor közösen meghatározzuk.

Nagyon fontos az adatok archiválása is, hogy azok biztonságban legyenek és szükség esetén, viszonylag egyszerűen elő lehessen hívni őket. Azt sem várjuk el ügyfeleinktől, hogy különösebben értsenek a programok használatához, tehát olyan ügyviteli szoftvert dolgoztunk ki, aminek kezelése egyszerű, átláthatósága pedig magas fokú.

Így megrendelőink könnyen eligazodnak a szoftver adatai között és éppen ez volt az egyik célunk. Ugyanis ezzel az összeállítással, a leszállítás után nekünk sem kell gyakran az ügyfelekhez mennünk.