Újra hódítanak a tapéták!

Tapéták

Megunta a lakás egyszerű falait? A modern tapéták sokkal változatosabb díszítési lehetőségeket nyújtanak, mint az egyszerű falfestés. Felhelyezésük kevesebb kosszal és fáradtsággal jár, a végeredmény pedig egy mesébe illő összkép, amit bárki megirigyelhet. Színek, minták és alapanyagok ezreiből választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt, a klasszikus stílustól, a retron keresztül a minimálig bármi megtalálható.

Hogyha az egyszerűség híve, ám mégis szeretné valamivel feldobni az otthonát, a tapéták alkalmazása remek lehetőség erre, hiszen ezzel a módszerrel a sima, egyszerű berendezésű szoba is különleges, ízléses helyiséggé alakul. Érdemes kikérni egy lakberendező véleményét is, az általunk választott tapéták és a bútorok összhatásáról, ugyanis a túlságosan zsúfolt díszítésnek kellemetlen hatása lehet.

Fontos odafigyelni arra is, hogy olyan mintázatot válasszunk, amelyikről biztosan tudjuk, hogy tetszik nekünk, hiszen míg egy függönyt vagy egy szőnyeget egyszerű helyettesíteni, a falak átalakítása már jóval nagyobb feladat.