Utazóágy a kellemes pihenéshez

Utazóágy
Utazóágy

Aki már indult hosszabb útra kisgyermekkel, az tudja, hogy ez egy komoly vállalkozás és sok kellemetlenséggel járhat. A kicsiknek szükségük van arra, hogy kipihenhessék magukat, különben nyűgösek lesznek az út során.

Viszont igen érzékenyek a külső ingerekre, ezért nem képesek elaludni ismeretlen helyeken. De egy utazóágy kényelmes feltételeket teremthet számukra, így nyugodtan álomra hajthatják a fejüket. Egy ilyen szerkezetben ismerős környezetet alakíthatunk ki a kicsik számára.

Elhelyezhetjük mellettük a kedvenc játékaikat és az erős fény sem lesz zavaró számukra, így képesek elaludni akár a szabadban is, a piknikezés vagy a kirándulás során. Az utazóágy felállítható a pihenőhelyek parkolóiban is, ezáltal a hosszabb utazások során is kipihenhetik magukat a család legkisebb tagjai.

Az utazóágy összecsomagolva kicsi helyen elfér, tehát könnyen berakhatjuk a személygépkocsi csomagterébe, sőt, még egy bőröndben is elfér. Nagy megkönnyebbülést jelent ez a kisbabák és a szülők számára egyaránt.