Válasszon az évelő növények közül!

Évelő növények

Amikor eljön végre a jó idő, a belső udvar lesz az a menedék, aminek a meleg szoba számított a tél ideje alatt. Ezért mindenki szeretné, ha a kertje csak úgy pompázna a színekben, ezáltal legyen miben gyönyörködni a tavasz kezdetével. Az évelő növények igazán alkalmasak erre a feladatra, hiszen ezek azok a típusok, amelyek nemcsak egy idényben hozzák el a szín-kavalkádot, hanem minden évben újra nyílnak majd.

Ezzel biztosíthatja, hogy birtoka mindig szép és látványos legyen, függetlenül attól, hogy a tavaszi vagy őszi időszakot éli. Napjaink bőséges kínálata pedig lehetővé teszi, hogy olyan növények közül választhasson, amelyek inkább a napos vagy az árnyékos helyet szeretik, így nem maradnak csupasz foltok a kertben, hanem minden sarok a maga virágaival díszeleghet.

Az évelő növények közül pedig még abban is válogathat, hogy a tavasszal vagy ősszel virágzók fajtáit szeretné elültetni, illetve sziklakert esetén is könnyen talál majd megfelelőt. Egy kis tervezéssel, Öné lehet a legszebb birtok a környéken.