Változatos és különleges a Thinkfun játék

Thinkfun játék
Thinkfun játék

Benjamin Franklin szerint: ” A játék megolajozza a testet és a lelket” és ha belegondolunk akkor rájövünk, hogy mennyire igaz ez a kijelentés. A Thinkfun játék forgalmazója egyaránt gondolt a gyermekek és a felnőttek lelkének megolajozására. Hiszen kínálatuk között minden típusú játék fellelhető, legyen szó egész kicsi gyermekekről, kamaszokról, felnőttekről és idősekről.

Ha figyelembe vesszük a fogalom jellemzőit, akkor ráébredünk arra, hogy úgy a pedagógiai intézetek, mint otthonunk elengedhetetlen része lehet a Thinkfun játék. A játék jellemzői a következőek: örömet okoz, „szabad”, játékosan fejleszt, tehát észrevétlenül fejleszt és nem utolsó sorban független. A Thinkfun játék bármelyikét ha alaposabban szemügyre vesszük, akkor észrevehetjük, hogy azok megalkotói fontos szempontnak tartották, hogy játékosan fejlesszék mindazokat, akik velük játszanak.

A szülők számára gyakran kérdéses, hogy a megfelelő ajándékot választják-e gyermekük számára? Nos, amennyiben a Thinkfun játék mellett teszik le a voksukat, akkor garantáltan jól döntenek. A világbajnok sakkozó, Bobby Fischer könyve szerint, a játékok a következőek lehetnek: fogalmi, definíciós, verses, logikai-matematikai, számjáték, stratégiai, stratégiai társasjáték. Mindezek mellett, még a kinesztetikus, a vizuális- térbeli modellek, ezen belül a memória, a rajzolós, zenei és problémamegoldó kivitelek is egy ” családba” tartoznak. A Thinkfun játék gyártói ezek jellemzőit és sajátosságait figyelembe véve tervezték meg, a felnőttek és a gyermekek nagy örömére. Éppen ezért, egyre gyakrabban tapasztalhatjuk, hogy a Thinkfun játék használatának következtében, gyermekeink látványos eredményt érhetnek el például a matematikai problémamegoldás, a szövegalkotás, helyesírás de még a térben látás területén is. A Thinkfun játék forgalmazói a vásárlók igényeit kielégítve, folyamatosan fejlesztik és bővítik termékeiket, hiszen tisztában vannak azzal, hogy a változatosság gyönyörködteti, úgy a gyermekek, mint a felnőttek lelkét. Mindenki számára, aki szeretne újabb és újabb élményekkel gazdagodni, vagy csak szeretné gyermekei életét színesebbé tenni, a Thinkfun játék beszerzése elengedhetetlen. A Thinkfun játék bármelyikét megvásárolhatjuk az üzletekből is, de már a világháló segítségével, ár és típus szerint könnyedén kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelő termékeket. Az oktató játékok fejlesztik a gyermek értelmi és érzelmi képességeiket, de a legjobban fejlesztő tulajdonságaik mellett, még szórakoztatóak is.