Virágos falmatrica ragasztása tapétára

Virágos falmatrica

A közvélekedéssel ellentetében, nemcsak a festett falfelületre helyezhető matrica, hanem akár az üvegszálas vagy fűrészporos tapétára is. Ennek köszönhetően, jelentősen bővül azoknak a háztartásoknak a köre, ahol lehetőség nyílik a virágos falmatrica felragasztására.

A Matricasziget oldaláról letölthető tájékoztatónak köszönhetően, egyáltalán nem lesz nehéz a felhelyezés. A művelet elvégzéséhez csupán egy simítóra lesz szükség, a légbuborékok eltüntetése érdekében.

Fontos, hogy a virágos falmatrica helye előre be legyen jelölve egy ceruzával, hiszen így meg lehet előzni a hibákat. A felhelyezés előtt érdemes letörölni egy ruhával a kiválasztott felületet, mert ezzel elősegíthető a feltapadás.

A vásárlók kétféle módszer közül választhatnak a felhelyezés érdekében, tehát elegendő információt kell gyűjteni mindegyik lehetőségről. Akkor sincs nagy gond, ha gyűrődések jelentkeztek a virágos falmatrica felületén, mert a hajszárítóval történő felmelegítés által, viszonylag könnyen kisimíthatóak az egyenetlenségek.