Xiaomi okosóra egy okos választás

Xiaomi okosóra

Az okosórák fénykorukat élik, ami nyilvánvalóan nem véletlen. Ki ne szeretne egy olyan okos készüléket, ami méri a pulzusát, kijelzi bevitt kalóriamennyiséget, számolja a lépéseit és mindezek mellett még az alvását is nyomon követi. Mindezt ráadásul úgy teszi, hogy végig a karodon van.

A Xiaomi okosóra számodra is ideális választás, ha már régóta álmodozol egy ilyen pompás kis készülékről, ami nem csak elképesztően intelligens, hanem szép is. Ha nem akarsz lemondani a minőségről, ugyanakkor fontos számodra az is, hogy kiváló ár-érték arányon vásárolj.

Mit tud a Xiaomi okosóra?Xiaomi okosóra

A Xiaomi okosóra természetesen jelzi a dátumot és az időt, mint a hagyományos órák, de ez csak egy funkció a sok közül. Nem túlzás azt állítani, hogy ezek az okos készülékek sok esetben felérnek az okostelefonok tudásával, így lényegében olyan, mintha a telefonunkat a csuklónkon viselnénk.

Éppen ezért az okosórát edzés, vezetés, a vízálló változatokat úszás közben is használhatjuk, anélkül, hogy ez különösebb nehézégbe ütközne. Minden esetben alapfunkció a híváslista, tárcsázó, üzenetek, ébresztőóra, naptár, számológép, hangrögzítő, stopper, zenelejátszó. Ezekhez társul a lépésszámláló, az alvásfigyelő, a pulzusmérés, a vérnyomásmérés, a pihenésre, mozgásra figyelmeztetés.

Egy kis segítség a vásárláshozXiaomi okosóra

Mivel mindegyik Xiaomi okosóra más-más funkciókkal rendelkezik, ezért első körben azt érdemes átgondolni, hogy pontosan mire szeretnéd használni. Elég, ha az alapfunkciókon túl csak a lépésszámláló van beépítve vagy szükséged van a többi extrára is. Mindezek mellett az is egy fontos kérdés lehet, hogy fontos-e a vízállóság.

Ha ezek után még erősebb lett benned a vágy, hogy neked kell egy okosóra, akkor feltétlenül nézz körül az Alzánál. Amennyiben így teszel, akkor meglehetősen széles okosóra kínálat tárul eléd, ahol a Xiaomi okosóra egy igazi kuriózum. Sokak már eleve ezt a márkát keresik, de vannak olyan vásárlók is, akik hosszas nézelődés után döntenek mellette. Bármelyik táborba is tartozol, ez a készülék neked sem fog csalódást okozni.