Banán chips, az egészséges nassolnivaló

Banán chips

Néha nagyon nehéz ellenállni a csábításnak és filmezés vagy meccsnézés közben gyakran előkerül a nassolnivaló is. Érdemes figyelni azonban arra, hogy olyan csemegét ropogtassunk, ami nemcsak finom, de egészséges is.

A könnyen emészthető és ízletes banán chips tökéletesen megfelel a célra. Ezt bátran adhatjuk a gyerekeknek is, hiszen nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékanyagot, viszont számos, a szervezetre jótékonyan ható természetes vegyület van benne.

A banán nagyon sok B-vitamint tartalmaz, aminek fontos szerepe van a tápanyagok felszívódásában. De A- és C-vitamint tartalma is jelentős. Ugyanakkor antioxidánsokban és rostokban is gazdag a banán. Védi a szívet és az érrendszert, de a szervezet sav-bázis egyensúlyát is szabályozza.

Ezért a banán chips elfogyasztása igen sokoldalúan támogatja a szervezetünk működését. Az ízletes banán chips tápanyagokban ugyanolyan gazdag, mint a friss gyümölcs, ugyanis olyan technológiával készül, amely során az értékes tápanyagok nem bomlanak le. Ha egészséges nassolnivalóra vágyik, próbálja ki ezt!