Trovet táp többféle ízesítésben

A kutyáknak nem mindig ugyanazok az elképzeléseik a dolgokról, mint a gazdiknak. Sőt, kimondottan sokszor kerülhet emiatt összetűzésbe állat és ember, még akkor is, ha igen jól nevelt ebről van szó. Hiába kerül a tálkába az igények felmérése alapján ideálisnak vélt Trovet kutyatáp, ha az a négylábúnak nem ízlik, akkor bizony másik típus után kell nézni.

Ugyanakkor érdemes más ízesítésű Trovet táppal is próbálkozni. Szerencsére több változatot is készítenek a gyártók, gondolván éppen erre, hogy nem minden házőrzőnek fog bejönni például a nyúlhúsos és rizses típus.

Továbbá tudni kell, hogy a Trovet termékek készítése során kiemelt figyelmet fordítanak az egyéni igények kielégítésére, például bizonyos betegségeknek megfelelő tápok kifejlesztésére, így ha ezen okból döntött valamelyik verzió mellett, akkor kimondottan ajánlott egy másik ízt is kipróbálni. Lehet, hogy a vadas Trovet eledel már nagy kedvenc lesz és akkor a kutyus egészségi állapotára is ugyanúgy oda tud figyelni, mint az eredeti választásával.